Adblock Plus mozilla firefox

Adblock Plus mozilla firefox – Download Adblock Plus voor mozilla firefox om reclameloos te surfen. Hier kan je de nieuwste Nederlandstalige versie vinden op Adblockplus.org. Druk op de groene knop met als opschrift “installeer voor Firefox en download en de software.

Opgelet bij het blokkeren van advertenties met ad blokkers, het kan zijn dat sommige websites niet volledig meer functioneren naar behoren. Zo zijn er websites waarbij bepaalde plug-ins aanzien worden als vervelende reclame banners, maar die in feite wel een nuttig deel uitmaken van de website. Zo kan het zijn dat op bepaalde sites de grafieken, tickers en beurskoersen niet meer zichtbaar zijn. Deze sites kan je natuurlijk in de filterpagina aanduiden als een website die zonder beperkingen moet weergegeven worden.

Niet-opdringerige advertenties worden niet altijd geblokkeerd door Adblock Plus, zodat websites gesteund worden. Je kan zelf een keuze maken door bepaalde filterlijsten te gebruiken die je nadien kan activeren.

Zo kan je zelfs YouTube video advertenties blokkeren, en Facebook tracking verhinderen. Filterlijsten worden gecreëerd en onderhouden door de leden van de open source gemeenschap en zijn gratis te gebruiken.

Selecteer een andere browser

Google Chrome Adblock plus
Internet explorer ad blocker
Mozilla Firefox ad-blocker
Safari adblocker
Opera adblock plug-in
Youtube ad blocker
Ad blocker Android
iPhone adblock plus